Szavak módosítása, új szó beküldés

Jelentős változás történt a módosítás, és új szó beküldés funkciókban.

1. Szótár módosítás/új szó beküldés

Szótárba beküldött új szavakat, módosítási javaslatokat most már rögtön el is tárolhatod „saját szótár”-odban az űrlapon megjelenő valamelyik gyűjteményed kiválasztásával.

A beküldött kifejezés a szótárban továbbra is csak ellenőrzés után fog megjelenni, de „saját szótár”-odba addig is bekerülhet *-gal megjelölve, ami jelzi, hogy ez a kifejezés a szótárban még nem létezik.

Fontos, hogy ezeket a javaslatokat továbbra is szótári beküldésként fogjuk kezelni, azaz a beküldött javaslatodat ellenőrizzük, esetleges hibákat kijavítjuk, ezért beküldésed kiegészülhet, módosulhat, ha ezt a szótárba bekerülés megköveteli.

Ha a szótári beküldést elfogadjuk, és kifejezésed bekerült a szótárba, a „saját szótár”-ban megjelenő kifejezésed mellől eltűnik a csillag, és az átalakul szótári kifejezéssé, vagyis átveszi a szótári alakot.

Ha a szó nem kerül elfogadásra, a „saját szótár”-ban lévő kifejezés mellett megmarad a csillag, ezzel jelölve, hogy a szó nem a szótárból származik.

2. „Saját szótár” szavainak módosítása

„Saját szótár”-ban is lehetőséged van kifejezéseid módosítására. A módosított szavak mellé ebben az esetben is * kerül. Ezeket a módosításokat is felhasználhatjuk a szótár minőségének javítására. Ha a módosított kifejezés bekerült a szótárba, eltűnik mellőle a csillag.